Makelaardij

Vivantus is als meest verkopende woningmakelaar in Nederland bekend met de gevestigde namen Brockhoff Makelaars, Hendriks Makelaardij, Hoekstra en van Eck Makelaars, Petra De Kleermaeker Makelaardij en Thijssen Makelaardij. Met alle expertises onder één dak, kunnen we altijd supersnel schakelen. Niet voor niks is Vivantus de grootste NVM-makelaarsgroep van Nederland.

Nieuwbouw

Het adviseren en verkopen van nieuwbouw is een vak. En als je dat vak uitmuntend wil beheersen, dan moet je je specialiseren. Het nieuwbouwteam bestaat alléén maar uit specialisten: van de administratieve medewerker tot de ontwikkeladviseurs en nieuwbouwmakelaars. Door de vele projecten die wij hebben mogen begeleiden, hebben we veel ervaring met alle doelgroepen, locaties en woningtypes.

Hypotheken

Vivantus heeft 18 aangesloten vestigingen van De Hypotheekshop. Bij onze experts van De Hypotheekshop staat onafhankelijk advies in combinatie met een persoonlijke aanpak centraal. Daarnaast hebben wij de ruimste keuze in geldverstrekkers en zijn met alle expertises onder één dak de lijnen kort waardoor we onze klanten van totaaladvies kunnen voorzien.

Verzekeringen

Vivantus ontzorgt haar klanten volledig. Naast dat wij actief zijn in makelaardij en hypotheken, zijn wij ook actief in verzekeringen. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en leveren als tussenpersoon maatwerk voor iedere klant. Kortom; wij verzekeren onze klanten van de juiste verzekeringen.

Wij zijn aangesloten bij