Vivantus Directie

Onze directie

Directie aan het woord

Wij zijn de directie van Vivantus: Algemeen directeur Eric Bond en onze regio-directie bestaande uit Annemarie van Duuren, Mariëlle Zaalberg en Iwan Hoeben, Directeur Nieuwbouw Bouke Molenkamp. Samen leiden wij Vivantus, een hecht team dat zich inzet voor jouw comfortabele en gastvrije thuis. Bij Vivantus geloven we in het belang van een fijne woon-, leef- en werkervaring. We streven ernaar om huizen te creëren die meer zijn dan alleen plekken om te wonen. Met aandacht voor jouw behoeften en levensstijl, willen we een thuis voor je vinden waar jij je helemaal op je gemak voelt. Wonen. Leven. Werken. Vivantus maakt het persoonlijk.

“Samen zetten we ons in om klantverwachtingen te overtreffen door op een persoonlijke, slimme en succesvolle manier onze specialismen in te zetten.”

Wonen. Leven. Werken.

Als je werkt bij Vivantus, maak je onderdeel uit van een grote familie. Maar wel eentje met allemaal individuen. De familieband is onmiskenbaar: we streven samen en apart naar het behalen van topresultaten en tevreden klanten.

Wij zijn aangesloten bij