Romy van der Gevel

Coördinator Lokale Office

Coördinator Lokale Office
Romy van der Gevel

Vertel eens wat je doet?

Ik ben het aanspreekpunt op kantoor. Zo ondersteun ik de makelaars met alle administratieve werkzaamheden en zorg ik ervoor dat het kantoor netjes en schoon blijft. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor de overige Lokale Office medewerkers van Hoekstra en van Eck. Heb je een vraag? Dan moet je bij mij zijn! Ik zoek graag naar de juiste antwoorden en duik hier dan ook vol overgave in!

“Het allerleukste van mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is en dat ik mensen echt kan helpen.”

Wie is de beste makelaar?

Onze makelaars hechten veel waarde aan de recensies die onze relaties geven op de onafhankelijke website:
WieIsDeBesteMakelaar.nl.

Geef je mening over ons en lees wat anderen over ons zeggen.
Klik hier voor de beoordelingen of bekijk de kantoorpagina.

Wij zijn aangesloten bij