Vivantus Verzekeringen

Vivantus biedt méér. Naast onze diensten makelaardij en hypotheken, zijn wij ook actief in verzekeringen. Zo kunnen we jou van A tot Z begeleiden in het realiseren van jouw woondroom.

Met onze vooruitstrevende en persoonlijke werkwijze geven wij een passend en persoonlijk advies en garanderen wij een zorgeloze snelle afhandeling bij eventuele schade. Onze verzekeringsadviseurs komen graag bij je langs om zo snel jouw verzekeringsbehoefte in kaart te brengen en samen te bouwen aan een persoonlijke relatie.

“Advies op maat en ook nog eens geldbesparend!”

Makkelijk schade melden

Heb je schade? Dat is heel vervelend. Tijd om wat zaken te regelen! Meld gemakkelijk je schade direct online en wij zorgen voor een passende snelle afhandeling.

En dat allemaal in maar 3 simpele stappen:

1) Kies het juiste schadeformulier

2) Vul je gegevens in

3) Wij doen de rest

 

Vivantus verzekert kwaliteit

Transparantie en eerlijke dienstverlening staan bij Vivantus hoog in het vaandel. Wij handelen altijd vanuit het belang van de klant en hechten veel waarde aan onafhankelijk en kwalitatief betrouwbaar financieel advies. Daarom zijn wij aangesloten bij:

Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij houden toezicht op de financiële markten zoals: sparen, beleggen, verzekeren en lenen.
Adfiz. Dit is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Zij behandelen financiële klachten van consumenten als wij er samen met de klant niet uit zijn gekomen.

Heb je nog vragen?

Schade melden

Meld hier je schade:

Onderstaand de noodnummers van de meest voorkomende verzekeringsmaatschappijen. Geen nood? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via het volgende telefoonnummer: 0299-655 000.

ASR Verzekering +31 (0)30 256 77 77
Nh1816 Verzekeringen +31 (0)88 112 18 16
Allianz Brand +31 (0)88 577 11 11
Allianz Auto +31 (0)88 592 91 18
Avero +31 (0)58 297 71 23
Unigarant +31 (0)88 299 38 82
VSP 088-446 91 30

Zijn jullie 24/7 bereikbaar?

Onze afdeling verzekering is telefonisch bereikbaar van ma t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30, mailen kan natuurlijk altijd. Onze alarmnummers zijn 24/7 bereikbaar.

Heb ik een eigen risico?

Er kan sprake zijn van een standaard eigen risico en/of een vrijwillig eigen risico. Een vrijwillig eigen risico kies je  zelf voor en heeft vaak een effect op de premie. Het standaard eigen risico is door de verzekeraar ingesteld om het indienen van kleine schades te beperken of om aan te sturen op met hun samenwerkende partners. Bij autoschades vervalt het eigen risico vaak als gebruikt gemaakt wordt van het aangesloten netwerk. Voor mobiele electronica (smartphones, smart watches, tablets, laptops, bluetooth oordopjes, etc) wordt soms ook met aangesloten herstellers gewerkt waarbij het eigen risico halveert of in geval van een uitgebreide dekking zelfs vervalt.

Bij wind/storm schade aan een woning is er doorgaans ook een eigen risico varierend van EUR250 tot een bepaald promilage van de verzekerdesom.

Je  kan jouw eigen risico terugvinden op uw polisblad of in de polisvoorwaarden.

Ik heb mijn premie niet op tijd betaald, ben ik nog wel verzekerd?

Als de premie niet is betaald binnen 45 dagen na de factuurdatum vervalt de dekking.

Hoe kan ik inloggen op jullie site / app?

De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben een tool om digitaal jouw verzekeringen te kunnen raadplegen. Veelal heb je  voor het aanmaken van een account jouw email adres nodig. Wij helpen je hier graag mee!

Ik wil mijn bankrekeningnummer wijzigen, hoe kan ik dat doorgeven?

Voor het wijzigen van jouw  bankrekeningnummer hebben wij een schriftelijke opdracht nodig. Als je telefonisch of via mail dit verzoek bij ons neerlegt zorgen wij voor de toezending van een sepa incassoformulier.

Heb je nog vragen over het melden van schade of over je verzekering?

Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 0299-708336. Adres: Gorslaan 40 1441RG te Purmerend.

Wij zijn aangesloten bij