18 aangesloten vestigingen van
De Hypotheekshop

Bij Vivantus draait het om het ontzorgen in de woondroom. Met onze 19 hypotheekkantoren (18 Hypotheekshops en Van Dorsten Hypotheekadviseurs) verzekeren we onze klanten van financiële woonrust. Bij de experts van De Hypotheekshop staat onafhankelijk advies in combinatie met een persoonlijke aanpak centraal.

Daarnaast werken onze hypotheekadviseurs lokaal zodat zij de regio met alle bijbehorende waarden kennen. Of het nu gaat om advies over een bestaande hypotheek of het afsluiten van een nieuwe hypotheek, onze experts geven graag op elke financiële vraag een duidelijk antwoord.

Door ieder te laten doen waar hij of zij goed in is, kunnen we altijd kwaliteit bieden aan onze klant. Ons team van hypotheken bestaat dan ook enkel uit specialisten: hypotheekadviseurs die deskundig hypotheekadvies geven aan zowel nieuwe als bestaande klanten en klantregisseurs die het visitekaartje van onze afdeling hypotheken zijn en de eerstelijns klantvragen en contactverzoeken behandelen.

 

De voordelen van De Hypotheekshop

  • Ruimste keuze in geldverstrekkers
  • Onafhankelijk advies in combinatie met een persoonlijke aanpak
  • Met alle expertises onder één dak zijn de lijnen kort en kunnen we onze klanten van een totaaladvies voorzien

Best presterende groep

Een huis kopen is een grote stap. Wie voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij de persoonlijke situatie past en op de toekomst is berekend. Doordat wij makelaardij en hypotheken onder één dak hebben, zijn de lijnen kort en voorzien we onze klanten van een totaaladvies.

Daarom zijn we in 2019 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot best presterende groep van De Hypotheekshop! We doen elke dag ons best om voorop te lopen. Deze prijs is een mooie bevestiging voor ons harde werken.

Wij zijn aangesloten bij