Actief in verzekeringen

Vivantus biedt méér. Naast de diensten makelaardij en hypotheken, zijn wij ook actief in verzekeringen met onze geprezen merken Hoekstra en van Eck Verzekeringen en Hendriks Assurantiën. Zo kunnen we de klant van A tot Z te begeleiden in het realiseren van hun woondroom.

Door onze vooruitstrevende en persoonlijke werkwijze geven we een passend persoonlijk advies aan de klant en is de klant gegarandeerd van een zorgeloze en snelle afhandeling bij eventuele schade. Onze verzekeringsadviseurs komen graag bij de mensen thuis om zo snel de verzekeringsbehoefte in kaart te brengen en te bouwen aan een echt persoonlijke relatie. We werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en leveren als tussenpersoon maatwerk voor iedere klant. Kortom; wij verzekeren onze klanten van de juiste verzekeringen.

Vivantus beschikt over een ervaren verzekeringsteam met ieder zijn eigen specifieke expertise. Zo zijn onze verzekeringsadviseurs gespecialiseerd in verzekeringsadvies op maat voor de klant, zijn onze schadebehandelaars specialist in het behandelen van schade en zijn onze binnendienst medewerkers de ondersteunende en verbindende factor binnen het verzekeringsteam.

Vivantus verzekert kwaliteit

Transparantie en eerlijke dienstverlening staan bij Vivantus hoog in het vaandel. Wij handelen altijd vanuit het belang van de klant en hechten veel waarde aan onafhankelijk en kwalitatief betrouwbaar financieel advies. Daarom zijn wij aangesloten bij:

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij houden toezicht op de financiële markten zoals: sparen, beleggen, verzekeren en lenen.
  • Adfiz. Dit is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.
  • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Zij behandelen financiële klachten van consumenten als wij er samen met de klant niet uit zijn gekomen.

Wij zijn aangesloten bij