Vivantus Verzekeringen

Vivantus biedt méér. Naast onze diensten makelaardij en hypotheken, zijn wij ook actief in verzekeringen. Met onze merken Hoekstra en Van Eck Verzekeringen en Hendriks Assurantien, ontzorgen we de klant van A tot Z in de begeleiding bij het realiseren van hun woondroom.

Met onze vooruitstrevende en persoonlijke werkwijze geven wij een passend en persoonlijk advies en garanderen wij een zorgeloze snelle afhandeling bij eventuele schade. Onze verzekeringsadviseurs komen graag bij onze klanten thuis om zo snel de verzekeringsbehoefte in kaart te brengen en bouwen aan een persoonlijke relatie. Dit doen we samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren als tussenpersoon maatwerk voor iedere klant.

Kortom; wij verzekeren onze klanten van de juiste verzekeringen.

Compleet verzekerd

Met een ervaren verzekeringsteam met ieder zijn eigen kwaliteiten. Zo zijn onze verzekeringsadviseurs gespecialiseerd in advies op maat voor de klant, onze schadebehandelaars specialist in het behandelen van schade en onze binnendienst medewerkers de verbindende factor binnen het verzekeringsteam.

Wat wij bieden:

  • Met Vivantus Verzekeringen ben je compleet verzekerd
  • Samen managen we de risico’s
  • Onze medewerkers hebben ieder hun eigen expertise
  • Als tussenpersoon verzorgen we maatwerk
  • Alle kennis onder één dak

“Wij verzekeren onze klanten van de juiste verzekering!”

Vivantus verzekert kwaliteit

Transparantie en eerlijke dienstverlening staan bij Vivantus hoog in het vaandel. Wij handelen altijd vanuit het belang van onze klanten en hechten veel waarde aan onafhankelijk en kwalitatief betrouwbaar financieel advies. Daarom zijn wij aangesloten bij:

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zij houden toezicht op de  financiële markten zoals: sparen, beleggen, verzekeren en lenen.
  • Adfiz. Dit is de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs.
  • Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Zij behandelen financiële klachten van consumenten als wij er samen met de klant niet uit zijn gekomen.

Wij zijn aangesloten bij