Vivantus kijkt verder

Bij Vivantus staan vijf kernwaarden centraal. Deze kernwaarden zijn het fundament en de kracht van onze organisatie en onze mensen. Ten eerste vinden wij professionaliteit erg belangrijk; wij werken altijd op een professionele wijze. Daarnaast staat persoonlijkheid hoog in het vaandel bij Vivantus. Wij werken vanuit 37 kantoren in 34 steden met lokale specialisten, die dicht bij onze klanten staan. Onze derde kernwaarde is innovatief. Vivantus is een innovatieve, vooruitstrevende organisatie waarbij kansen worden gezien en benut. Daarnaast vinden we nieuwsgierigheid erg belangrijk. Nieuwsgierigheid binnen de organisatie naar onze collega’s, maar ook nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen en binnen het eigen vakgebied. Onze vijfde kernwaarde is samen; door samen te werken met onze 245 collega’s bereiken we meer.

Onze missie: klantverwachtingen overtreffen door samen op een persoonlijke, slimme en succesvolle manier onze specialismen in te zetten.

Onze visie: samen nieuwe deuren openen.

Vivantus is wonen

Vivantus helpt je bij het realiseren van je woondroom. Alles begint met een huis dat goed bij je past. Met alle expertises onder één dak ontzorgen we onze klanten van A tot Z en kunnen we altijd snel schakelen. Bij Vivantus komen alle specialismen samen.

Bij Vivantus werken experts in het verkopen van huizen en betrokken aankoopmakelaars. Daar houdt het niet op. Ook onze onafhankelijke en ervaren hypotheekadviseurs en specialisten in (bijna) alle verzekeringen maken woondromen waar.

Vivantus is leven

Als je werkt bij Vivantus, maak je onderdeel uit van een grote familie. De familieband is onmiskenbaar: we streven samen en apart naar het behalen van topresultaten en tevreden klanten. Met 245 werknemers zetten wij ons iedere dag in om de klant bijzonder te maken, bij de aan- of verkoop van een huis, het afsluiten van een hypotheek of verzekering.

Al ruim 50 jaar timmeren wij hard aan de weg: in goede én in slechte tijden. In 1967 is het fundament voor Vivantus gelegd en sindsdien zijn we blijven groeien. Van een lokale makelaar zijn we uitgegroeid tot de grootste NVM-woningmakelaar van Nederland.

Vivantus is werken

Vivantus is een ondernemende organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening aansluit bij de wensen van de klant en daarom houden we ons voortdurend bezig met het verkrijgen van inzicht in de klantbehoeftes. Daarnaast staat transparantie hoog in het vaandel bij Vivantus. We zijn graag transparant en open binnen de organisatie, maar ook buiten de organisatie vinden wij transparantie erg belangrijk.

Ook hechten we bij Vivantus waarde aan een informele werkomgeving, bieden we volop carrièrekansen en zetten we graag mensen in hun kracht. Door ieder te laten doen waar hij of zij goed in is, kunnen we altijd kwaliteit bieden aan onze klant.

Wij zijn aangesloten bij