Makelaar in Metropoolregio Amsterdam

Brockhoff Makelaars is actief in Metropoolregio Amsterdam, met het kantoor gevestigd in Amstelveen. Het team van Brockhoff houdt van huizen en van de mensen die er in wonen. Die twee bij elkaar brengen is een bijzonder vak. Prachtig werk: elke dag weer!

Als nieuwbouwmakelaar heeft Brockhoff Makelaars landelijke dekking, in samenwerking met de andere labels binnen de Vivantus Groep. Je bent bij Brockhoff verzekerd van de modernste marketingtools, innovatieve technieken en profiteert van de voordelen van een groot landelijk netwerk van 39 kantoren.

“Het is fantastisch om klanten te helpen bij het realiseren van hun woondroom”

Edwin Brockhoff aan het woord

Edwin Brockhoff is in 2000 aangesloten bij Brockhoff Makelaars en in 2008 heeft Jan Brockhoff, oprichter en tevens zijn vader, het stokje aan Edwin overgedragen. Een hecht familiebedrijf! Brockhoff makelaars staat voor ouderwets vakmanschap met persoonlijke aandacht voor klant. De modernste communicatiemiddelen worden gecombineerd met commercialiteit en humor. Dit slaat in Amstelveen en omstreken: al meer dan 50 jaar een begrip in de makelaarswereld

Onze kantoren

BROCKHOFF NIEUWBOUWMAKELAARS

Keizer Karelweg 223, 1181 RC Amstelveen

BROCKHOFF WONINGMAKELAARS

Keizer Karelweg 223, 1181 RC Amstelveen

Wij zijn aangesloten bij