Jouw makelaar in Meppel en omstreken

Betrouwbaar, persoonlijk en veel kennis van de omgeving waar wij wonen én werken. Al ruim 50 jaar staan wij garant voor maximale resultaten op het gebied van verkoop, aankoop, hypotheken, taxaties en verzekeringen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij thuis in de regio. Daardoor kennen wij de mensen, de huizen en de meest optimale weg naar een geslaagde verkoop. Onze kennis en jarenlange ervaring, onze gedrevenheid en ons brede netwerk; een optelsom die ons Van Dorsten Makelaars maakt.

Wonen waar wij werken
Zo werken wij al 50 jaar. In een regio die wij net zo goed kennen als de huizen waarin we zelf wonen. En dat met een netwerk dat evenveel kansen als mogelijkheden biedt. Van Dorsten Makelaars is er voor jou, jouw woning en jouw belangen.

Grootste aanbod in en rondom Meppel
Een stap harder en vooral verder. Dat doet ons team elke dag. Vanuit visie, enthousiasme en bovenal vanuit kennis. Wij weten wat er nodig is om de beste resultaten te behalen. Het juiste advies en de hoogste opbrengst bij de verkoop van jouw woning.

  • Ervaring sinds ’73
  • Wonen waar wij werken
  • Grootste aanbod in en rondom Meppel

“Al ruim 50 jaar staan wij garant voor maximale resultaten op het gebied van verkoop, aankoop, hypotheken, taxaties en verzekeringen.”

Makelaar / taxateur Joost Vente  aan het woord

Je verkoopt je huis natuurlijk het liefst zo snel mogelijk, zonder teveel gedoe en met een zo hoog mogelijke opbrengst. Je huis verkopen zonder makelaar kan een optie zijn, maar het is zeker niet de gemakkelijkste weg…

Daarom staan wij graag voor je klaar! Met ons team staan wij garant voor een succesvolle verkoop van jouw huis.

Onze kantoren

Van Dorsten Makelaars Meppel

Grote Oever 34a, 7941 BJ Meppel

Van Dorsten Makelaars Zwolle

Ceintuurbaan 14f, 8024 AA Zwolle

Van Dorsten
Makelaars

Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel

Contact
(0522)25 22 00
meppel@vandorsten.nl

Wij zijn aangesloten bij