Beumer Makelaars

Beumer is een van de grootste makelaarsorganisaties in de provincie Utrecht met 6 makelaarskantoren, een gespecialiseerd nieuwbouw team en een Hypotheekshop. Vanaf 1 januari 2022 heeft Vivantus een belang verworven in Beumer.

Brockhoff Makelaars

Brockhoff Makelaars is in 2018 toegetreden tot de Vivantus Groep en is actief in Metropoolregio Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen.

Hendriks Makelaardij

In 1996 is de Hendriks Groep opgericht met de eerste vestiging in Roermond. Sinds 2008 is Hendriks Makelaardij onderdeel van Vivantus. Hendriks Makelaardij is actief in het oosten en zuiden van Nederland.

Hoekstra en van Eck Makelaars

In 1967 start in Monnickendam de heer Tj. Hoekstra zijn makelaarskantoor en legt daarmee het fundament voor de huidige Hoekstra & Van Eck Groep. Het label Hoekstra en van Eck Makelaars is actief in het noordwesten en westen van Nederland.

Petra De Kleermaeker Makelaardij

Petra De Kleermaeker Makelaardij is opgericht in 1996 en al jaren een begrip als lokale makelaar in Arnhem. Sinds 2020 is Petra De Kleermaeker Makelaardij onderdeel van de Vivantus Groep.

Thijssen Makelaardij

Thijssen Makelaardij is een jong en actief kantoor dat ondanks haar korte bestaan, je op een professionele en actieve manier kan bijstaan bij de aankoop, verkoop, taxatie en/of verhuur van je woning.

Van Dorsten Makelaars

Betrouwbaar, persoonlijk en veel kennis van de omgeving waar wij wonen én werken. Al ruim 50 jaar staan wij garant voor maximale resultaten op het gebied van verkoop, aankoop, hypotheken, taxaties en verzekeringen. In Meppel en omstreken.

De Hypotheekshop

Vivantus heeft 18 aangesloten vestigingen van De Hypotheekshop. Onze Hypotheekshop geeft onafhankelijk financieel advies op maat waarbij hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders worden vergeleken.

Wij zijn aangesloten bij