Lokale marktkennis aangevuld met landelijke Know-how

Vivantus is de grootste makelaarsgroep van Nederland die bestaat uit zijn lokaal bekende makelaarsmerken Brockhoff Makelaars, Beumer, Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck, Thijssen Makelaardij en Van Dorsten Makelaars.

Bij Vivantus, met 39 kantoren in het land, is de know how van nieuwbouw koop en huur gebundeld in centraal opererend team van specialisten die nauw samenwerkt met de lokale vestigingen. Eén bedrijf met 1 doel: de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

“Welke doelgroep hebben we voor ogen? En last but not least: is er een markt voor?”

Uw partner in Nieuwbouw

Succesvolle ontwikkeling van nieuwbouw en transformatieprocessen binnen de woningbouw kenmerken zich door meerdere factoren. Past het binnen het steden- bouwkundig plan? Verrijkt het de omgeving? Blijft het binnen de duurzaamheids- eisen? Hoe gaan we om met trends als communities, deeleconomie en mixed-use? Welke doelgroep hebben we voor ogen en hoe bereiken we die? En last but not least: is er een markt voor?

Om de weg naar een succesvolle ontwikkeling of gebiedstransformatie te plaveien, staat een interregionaal team van nieuwbouwspecialisten gezamenlijk opererend onder Vivantus Nieuwbouw tot u beschikking.

Nieuwbouw Brochure

Onlangs hebben wij ook een (B2B) brochure uitgebracht om u te voorzien van alle informatie die u maar nodig hebt. Wilt u online de brochure bekijken? Dat kan! We maken graag inzichtelijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Lokale marktkennis aangevuld met landelijke Know-how, het proces beeldend gemaakt voor u.

Bundeling van kennis en kracht

projectontwikkeling
Het team nieuwbouwspecialisten richt zich volledig op de dienstverlening rond projectontwikkelingen. Van marktonderzoek en advisering tot marketing en verkoop, van tender tot nazorg en variërend van kleinschalige nieuwbouw of transformatie naar omvangrijke gebiedsontwikkelingen van meer dan 1.500 wooneenheden.

Dit team bestaat uit ervaren woningmarktconsultants en nieuwbouwmakelaars, on- en offline marketingspecialisten en administratieve krachten. Onze veelzijdige backoffice staat voor een snelle en adequate uitvoering.

Een volledig gedigitaliseerd proces, een eigen CRM systeem, kennis van overige gebruikte systemen, toegang tot specifieke nieuwbouwplatformen en social mediakanalen, zorgt voor het optimaal bedienen van (potentiële) nieuwbouwkopers en huurders. Door een bak aan ervaring in zowel kleine als grote nieuwbouwprojecten. Inzicht in landelijke trends in woningmarkt als geheel en nieuwbouw in het bijzonder. En daarnaast ook nog een groot bestand aan woningzoekende maakt ons de ídeale partner voor uw nieuwbouwontwikkeling.

Vivantus Market Research

Ons nieuwbouwteam werkt voor en met projectontwikkelaars, aannemers, beleggers, corporaties en gemeenten. Van toetsing van schetsen, woning differentiatie, doelgroep analyse, pricing en advies en samenstelling marketingtools, van interesse peiling tot koop of huur, onze nieuwbouw specialisten dragen in elke fase bij aan een soepel procesverloop en daarmee succesvol project met tevreden eindgebruikers. De aanpak kan zowel allesomvattend als gefaseerd zijn. Samen beschrijven we de klantreis naar uw product. Wij vertalen dit richting de doelgroep en uiteindelijk de koper. Met onze heldere tussenrapportages monitoren we continue of we op schema zijn voor het behalen van de vooraf besproken doelen en deadlines en geven proactief advies in bijsturingsacties indien nodig.