Lokale marktkennis aangevuld met landelijke Know-how

Vivantus is de grootste makelaarsgroep van Nederland die bestaat uit zijn lokaal bekende makelaarsmerken Brockhoff Makelaars, Beumer, Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck, Thijssen Makelaardij en Van Dorsten Makelaars.

Bij Vivantus, met 39 kantoren in het land, is de know how van nieuwbouw koop en huur gebundeld in centraal opererend team van specialisten die nauw samenwerkt met de lokale vestigingen. Eén bedrijf met 1 doel: de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

“Welke doelgroep hebben we voor ogen? En last but not least: is er een markt voor?”

Uw partner in Verhuur

Vivantus Verhuur kan u bij zowel bestaande bouw als nieuwbouw adviseren op het gebied van marketing, (huur-) prijsadvies, alsmede juridische vraagstukken.

Onze ervaren verhuurteam kent de woningmarkt als geen ander en staat elke dag paraat om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Door een bak aan ervaring in zowel kleine als grote projecten. Inzicht in landelijke trends in woningmarkt als geheel en (ver)huur in het bijzonder. En daarnaast ook nog een groot bestand aan woningzoekende maakt ons de ídeale partner voor uw huur- en/of verhuurvraagstukken.

Verhuur brochure

Onlangs hebben wij ook een Verhuur brochure uitgebracht om u te voorzien van alle informatie die u maar nodig hebt. Wilt u online de brochure bekijken? Dat kan! We maken graag inzichtelijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Lokale marktkennis aangevuld met landelijke Know-how, het proces beeldend gemaakt voor u.

Bundeling van kennis en kracht

Huur en verhuur
Het team van (ver)huurspecialisten richt zich volledig op de dienstverlening rond huur en verhuur. Van marktonderzoek en advisering bij huur en verhuur en de marketing die hierbij komt kijken.

Dit team bestaat uit ervaren woningmarktconsultants en (ver)huurspecialisten, on- en offline marketingspecialisten en administratieve krachten. Onze veelzijdige backoffice staat voor een snelle en adequate uitvoering.

Een volledig gedigitaliseerd proces, een eigen CRM systeem, kennis van overige gebruikte systemen, toegang tot specifieke platformen en social mediakanalen, zorgt voor het optimaal bedienen van (potentiële) verhuurders en huurders. Wij geloven in een combinatie van een digitaal verhuurproces, waarbij de hedendaagse techniek ons de mogelijkheid biedt om de beste kandidaat voor de woning te vinden. Daarbij echter de kracht van het persoonlijke contact nooit uit het oog verloren zou raken.

Samen voor het beste resultaat

Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en verhuurteam is waar wij in geloven. Daarom wordt bij elk nieuwbouwproject een vast team bestaande uit verhuurmakelaars, administratieve ondersteuning en een projectcoördinator gekoppeld zodat zowel opdrachtgevers als (kandidaat) huurder altijd bij ons terecht kan met vragen.

Als landelijk opererende organisatie met lokale kantoren hebben wij zowel de mogelijkheid landelijke, regionale en lokale trends te monitoren. Dit biedt ons de kans de wensen van beleggers en projectontwikkelaars op elk gewenst moment te toetsen met de actuele markt data.