Hendriks makelaardij opent tweede vestiging in Tilburg, stadsdeel De Reeshof

Aanstaande 24 mei opent Hendriks makelaardij een tweede vestiging in Tilburg, in stadsdeel De Reeshof. Deze uitbreiding in de populaire, jonge wijk past perfect bij de visie van moederbedrijf en grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & van Eck Groep: dicht bij de klant aanwezig zijn. Het nieuwe makelaarskantoor zal door Geraldine Schouten worden opgezet en ondersteund door het team in het reeds bestaande Hendriks kantoor in de binnenstad van Tilburg. 

Om de bewoners van stadsdeel De Reeshof, maar ook in de omliggende dorpen, lokaal van dienst te zijn, zet makelaar Geraldine Schouten een mooi, klantvriendelijk makelaarskantoor op, in de traditie van Hendriks makelaardij. Het nieuwe kantoor aan de Ketelhavenstraat 65, Tilburg De Reeshof, is dicht bij het station en andere bedrijven. Naast Geraldine gaat ook het team van Hendriks Tilburg binnenstad, bestaande uit drie makelaars en de hypotheek- en verzekeringsadviseur (Koen van der Pluijm, Roel van Delft, Tim van Besouw en Rachel van Dongen), voor deze vestiging aan de slag.

Passie

Voordat Geraldine Schouten koos om zich volledig op de makelaardij te richten, was ze accountmanager bij grote cosmeticabedrijven. Verkoop en onderhandelen zijn haar tweede natuur. Woningen en mensen haar passie. “Ik kom binnen in het leven van mijn klanten, neem hun dierbaarste bezit ter handen en doe mijn uiterste best om nieuwe bewoners te vinden, die hier ook jaren fijn zullen wonen of ik zoek het juiste huis voor woningzoekenden. Het werken met mijn klanten maakt iedere dag weer tot een feestje.”

Jonge wijk

De filosofie van Hendriks, – de makelaar dicht bij de klanten, laagdrempelig, lokale kennis belangrijk en veel passie voor het makelaarsvak -, past daarom zo goed bij Geraldine Schouten. Stadsdeel De Reeshof heeft een groter aantal koopwoningen dan een gemiddelde wijk, met een gemêleerd publiek, waar veel jonge gezinnen en kinderen wonen. De wijk is met zijn parken, natuurgebieden en recreatiemogelijkheden een zeer gewilde locatie om te settelen. Tilburg en Breda centrum, Dongen, Rijen en Gilze, zijn dichtbij.

Innovatie en digitalisering

In Tilburg is Hendriks Makelaardij een gevestigde naam. “Het is een logische stap om onze markt te vergroten met een nieuwe vestiging in deze dynamische buurt”, aldus Schouten.  Naast de unieke bereikbaarheid en kruisbestuiving onderscheidt de vestiging van Hendriks Makelaardij in stadsdeel De Reeshof, net als alle Hendriks kantoren, zich door verregaande innovatie. Tegenover het ouderwetse kopje koffie, biedt de woningexpert het gemak van digitalisering:  klanten kunnen direct in de agenda van de makelaar afspraken inplannen. Uniek voor de makelaarswereld. Ook is er een digitaal klantendossier. “Verkopers zijn 24/7 op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende de verkoop van hun huis. Absolute pluspunten in de relatie met onze klanten”, volgens makelaar Geraldine Schouten.

Hendriks / Hoekstra & van Eck is de grootste en meest innovatieve makelaar van Nederland. Momenteel bestaat de Hoekstra & van Eck Groep uit 29 bestaande woningen makelaarskantoren, landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 17 hypotheekvestigingen en Hoekstra & van Eck/Hendriks verzekeringen. Met maar liefst 230 medewerkers! 

Vond je dit artikel nuttig?