Hendriks Makelaardij, Petra De Kleermaeker Makelaardij en DWE Nieuwbouw Makelaars sluiten strategische samenwerking

Vandaag werden de handtekeningen gezet onder een strategische samenwerkingsovereenkomst tussen Hendriks Makelaardij Arnhem, Hendriks Makelaardij Nijmegen, Petra De Kleermaeker Makelaardij en DWE Nieuwbouw Makelaars. “DWE nieuwbouwmakelaars is net als wij een landelijk opererende, op nieuwbouw gespecialiseerde, makelaar. Door hun sterke netwerk, professionele gebruik van data, advisering en landelijke marketing zijn zij de perfecte partij om krachten mee te bundelen”, aldus Steven Lagerweij, algemeen directeur Vivantus.

Hendriks Makelaardij en Petra De Kleermaeker Makelaardij maken onderdeel uit van Vivantus, de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. De groep bestaat uit 35 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 19 hypotheekvestigingen en een verzekeringstak. Bij Vivantus vertalen ruim 300 medewerkers de nieuwste technieken en inzichten door tot een persoonlijke benadering op lokaal niveau. We combineren de kracht van de lokale kennis met onze specifieke kennis van het nieuwbouwvak.

Sturend op data en woonwensen verandert DWE Nieuwbouw Makelaars samen met regio-partners, projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes en institutionele beleggers de woningmarkt van pandgericht naar klantgericht. “We zijn zeer blij met de samenwerking met deze drie vooraanstaande makelaarskantoren in de regio Arnhem – Nijmegen”, zegt Arjan Veelers, directeur DWE Nieuwbouw Makelaars. Voor zowel Petra De Kleermaeker Makelaardij als Hendriks Makelaardij geldt dat zij een vertrouwd gezicht zijn in het knooppunt Arnhem – Nijmegen. Ze beschikken over veel regionale kennis, ervaring en deskundigheid. Kortom: een mooie aanvulling op het Nederlandse regio-partnernetwerk. De samenwerking met Hendriks Makelaardij en Petra De Kleermaeker Makelaardij maakt het voor ons mogelijk deze unieke propositie versneld uit te rollen in de regio Arnhem – Nijmegen.

Vond je dit artikel nuttig?