Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

Eind januari 2019 opent de grootste makelaar van Nederland, Hoekstra & van Eck makelaars, een tweede vestiging in Almere: Almere Poort. Kantoorleider Jeroen Gerbrands zal eveneens de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen. Met de uitbreiding wil de full-service makelaar dicht bij de klanten aanwezig zijn om de gewenste laagdrempeligheid te realiseren. Hoekstra & van Eck Almere is daarmee meteen de grootste vestiging van de 27 makelaarskantoren tellende groep.

Als eerste makelaar opent Hoekstra & van Eck een tweede vestiging in Almere. Het kantoor aan de Europalaan 917 zal naast klanten uit Almere Poort en Haven, ook (ver)kopers verwelkomen uit Muiden, Weesp, Bussum, Naarden. De vestiging in Almere Buiten bedient de andere kant van Almere en Lelystad. De combinatie van twee kantoren in Almere en drie vestigingen in Amsterdam, resulteert in een unieke samenwerking. Amsterdammers die de oversteek over het IJmeer naar Almere willen maken, kunnen daar optimaal van profiteren. Jeroen Gerbrands verklaart waarom een tweede vestiging nodig is: “Almere Poort groeit. Er wordt nu, maar ook in de toekomst nog veel gebouwd. We willen letterlijk bij de mensen om de hoek zitten.” Heel flexibel kunnen alle medewerkers klanten zo dicht mogelijk bij hun eigen woongebied bedienen.

Kopje koffie en verregaande innovatie

De strategie van full-service makelaar Hoekstra & van Eck is dichtbij en laagdrempelig. Mensen moeten altijd binnen kunnen wandelen voor een kopje koffie of advies. “Veel van onze klanten komen uit de binnenstad van Amsterdam en zijn die gezelligheid gewend”, aldus Jeroen Gerbrands. “Juist in de tijd dat veel online gebeurt, merken we dat toch voor veel mensen een huis verkopen niet vanzelfsprekend is. Zij hebben begeleiding nodig en willen graag een gezicht zien bij het advies. Aan wie geven ze zometeen hun huissleutel? Vertrouwen is belangrijk.” Naast de unieke bereikbaarheid en kruisbestuiving van diverse Hoekstra & van Eck kantoren, onderscheidt de makelaarsgroep zich eveneens door verregaande innovatie. Tegenover het ouderwetse kopje koffie, biedt de woningexpert het gemak van digitalisering: klanten kunnen in hun eigen tijd, zelf online afspraken inplannen in de agenda’s van de makelaars. Uniek voor de makelaarswereld.

Full service

De diensten zullen in Almere Poort overeenkomen met het bekende full-servicepakket van Hoekstra & van Eck: verkoop, aankoop, maar ook veel nieuwbouw. Het nieuwbouwproject Loft in Poort start binnenkort bij deze vestiging. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor hypotheken en verzekeringen. De Hypotheekshop onder leiding van Karl O’Brien, zal eveneens in deze vestiging, onder hetzelfde dak zitten. De vestiging is telefonisch tot 20.00 uur en per chat tot 23.00 uur bereikbaar.

Hoekstra & van Eck is de grootste en meest innovatieve makelaar van Nederland. Momenteel bestaat de Hoekstra & van Eck groep uit 27 bestaande woningen makelaarskantoren onder de labels Hoekstra & van Eck, Hendriks en Brockhoff, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 18 hypotheekvestigingen en Hoekstra & van Eck/Hendriks verzekeringen. Met maar liefst 235 medewerkers!

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, interviews en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Steven Lagerweij, Algemeen Directeur, s.lagerweij@hvegroep.nl / 06-33654885

Vond je dit artikel nuttig?