Huis verkopen met zekerheid

Bij de Hoekstra en Van Eck Groep staan we voor 100% kwaliteit. Wij zetten ons dagelijks met hart en ziel in voor de beste dienstverlening. Dit garanderen wij. Daarom werken we per direct op basis van no cure no pay.

Tevredenheidsgarantie

Je hebt het misschien wel eens gehoord: makelaars die werken op basis van no cure no pay, maar wel de vaste lasten – de zogenaamde opstartkosten – in rekening brengen. Bij de Hoekstra & van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij doen we hier niet aan. Bij ons betekent no cure no pay: niet verkocht, ook écht geen kosten.

Wat zijn opstartkosten

Zodra we een woning mogen verkopen, worden er direct kosten gemaakt. Denk hierbij aan professionele fotografie om jouw huis mooi te presenteren. Ook is het voor ons verplicht om je huis op te meten volgens de branchebrede meetinstructie. Zo weten alle NVM-makelaars dat de woning correct is opgemeten. Ons gespecialiseerde team gaat direct aan de slag met een optimale presentatie voor op Funda, onze website en social media. We ontwerpen en printen een glossy woningbrochure, die je vol trots op je keukentafel kan leggen! 

Niet verkocht, ook écht geen kosten

Ben jij onverhoopt niet tevreden en is jouw woning nog niet verkocht? Dan kan je onze overeenkomst op ieder moment kosteloos beëindigen. Je betaalt écht niks, zelfs de opstartkosten niet.

Waarom we dit doen

Bij Hoekstra & van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij hebben we het volste vertrouwen in onze collega’s. We weten dat wij de juiste kennis en middelen in huis hebben, om jouw woning zo snel mogelijk én voor het beste resultaat te verkopen. Hier zijn we zo zeker van, dat we onze klanten 100% tevredenheidsgarantie bieden. Je hebt de zekerheid dat onze makelaars zich maximaal inzetten voor het beste resultaat.

En jij? Jij betaalt pas als je huis verkocht is.

Vond je dit artikel nuttig?