Keurmerk Uitstekende Makelaar voor Hoekstra en van Eck Makelaars en Hendriks Makelaardij

Wie is de beste makelaar? Wij van Vivantus adviseren de makelaars van onze labels. Maar ja, wij zijn dan ook overtuigd van onze makelaars en zijn niet geheel onpartijdig. Gelukkig worden wij ook vaak beoordeeld, onder andere op de onafhankelijke website https://wieisdebestemakelaar.nl/. We worden hier zelfs het vaakst van de makelaars beoordeeld in bijna alle gebieden waar we werkzaam zijn.

Trots kunnen we melden dat alle kantoren van Hendriks Makelaardij en bijna alle kantoren van Hoekstra en van Eck Makelaars over 2020 weer het keurmerk Uitstekende Makelaar heeft ontvangen!

Algemeen Directeur Steven Lagerweij: “Het keurmerk is een geweldig compliment voor alle collega’s. Zij staan voor kwaliteit en weten keer op keer, met lokale marktkennis en een persoonlijke benadering, een uitstekende service te leveren aan kopers en verkopers. Samen met de vooruitstrevendheid en schaalvoordelen binnen onze makelaarsgroep Vivantus, weten we als meest verkopende makelaar in Nederland deze mooie scores te halen.”

We bedanken iedereen die de moeite heeft genomen om een review achter te laten en hopen in 2021 het keurmerk weer in ontvangst te mogen nemen. Laat ook een review achter op https://wieisdebestemakelaar.nl/.

De Hoekstra en van Eck-vestigingen in Enkhuizen en Landsmeer hebben in 2020 te weinig reviews ontvangen voor het keurmerk.

Vond je dit artikel nuttig?