Schuitema Hoekstra en Van Eck Makelaars opent nieuwe vestiging in Bussum

Donderdag 2 juni opent Schuitema Hoekstra en Van Eck Makelaars een nieuwe vestiging in Bussum. Robert Mulder een ervaren makelaar met jarenlange ervaring, geboren in Hilversum en opgegroeid in Bussum, zal de nieuwe vestiging onder zijn vleugels nemen. Deze uitbreiding zorgt voor mooie kansen in ‘t Gooi en samenwerkingen met kantoren in Hilversum, Almere en Amersfoort.

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om de opening van het nieuwe kantoor aan de Huizerweg 12A succesvol te laten verlopen. Twee jaar geleden zijn Schuitema Makelaars en Hoekstra en Van Eck Makelaars een mooie samenwerking aangegaan. Onder Schuitema Hoekstra en Van Eck vertegenwoordigen zij blijvende waarde op de Gooise huizenmarkt. Deze samenwerking is zo goed verlopen dat het tijd werd voor een nieuwe vestiging. 

Robert Mulder, kan niet wachten om zijn vak te gaan uitoefenen in Bussum. “Ik ben geboren in Hilversum en opgegroeid in Bussum. Daarom vind ik het bijzonder om in mijn eigen woonplaats een nieuw makelaarskantoor te openen”, vertelt Robert, “Samen met mijn opdrachtgevers de stap maken naar een nieuw (t)huis en/of de verkoop van hun eigen woning te mogen realiseren, ik vind dat iedere keer weer een voorrecht om daarbij te mogen begeleiden en te adviseren. Het is niet zomaar iets voor mensen om een woning aan te kopen of hun woning te verkopen. Ik sta ze met plezier bij in het gehele proces en ik vier het feest mee als het is gelukt. Prachtig om te zien hoe blij je mensen daarmee maakt.” 

‘t Gooi
Met de opening van de nieuwe vestiging van Schuitema en Hoekstra en Van Eck in Bussum zet Vivantus een volgende stap binnen ‘t Gooi. Steven Lagerweij, Algemeen directeur bij Vivantus: “We zien bij klanten van onze kantoren in regio Amsterdam veel vraag naar woningen in deze regio. Nu kunnen we deze klanten nog beter bedienen en ondersteunen bij hun verhuisbehoefte naar verschillende locaties in Nederland”.

Over Vivantus
Schuitema Hoekstra en Van Eck maakt onderdeel uit van Vivantus, de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. De groep bestaat uit 37 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 19 hypotheekvestigingen en een verzekeringstak. Bij Vivantus vertalen ruim 300 medewerkers de nieuwste technieken en inzichten door tot een persoonlijke benadering op lokaal niveau. Kortom: alles onder één dak. 

Vond je dit artikel nuttig?