Strategische samenwerking tussen Vivantus en De Beumer Groep

Sinds begin dit jaar heeft Vivantus een belang verkregen in De Beumer Groep. Voor Vivantus een mooie strategische stap, want De Beumer Groep is een van de grootste full service makelaarskantoren in de provincie Utrecht. Steven Lagerweij, Algemeen Directeur bij Vivantus: “Door de bundeling van krachten zal samengewerkt worden aan de verdere groei van onze organisatie. We geloven erin dat we elkaar optimaal zullen versterken, synergievoordelen kunnen behalen en klanten dus nóg beter kunnen helpen”.

Steven Lagerweij gaat enthousiast verder: “Het was een van onze doelstellingen om onze activiteiten uit te breiden in de regio Utrecht. Met Beumer hebben we een partij gevonden waar we ons enerzijds in herkennen en die anderzijds écht een aanvulling is. We kunnen veel van elkaar leren en samen nieuwe kennisintensieve uitdagingen aangaan”. Met deze strategische samenwerking wordt ook de landelijk opererende nieuwbouwafdeling van Vivantus versterkt met het gespecialiseerde nieuwbouw team van Beumer.

“Vanwege de zichtbare aanwezigheid in de regio Utrecht is Beumer een logische en perfecte toevoeging voor Vivantus. De samenwerking biedt duurzame strategische kansen voor zowel Beumer als ook voor onze relaties en onze 60 medewerkers”, aldus Julius ter Haar, directeur van De Beumer Groep. Samen met Vivantus kan Beumer toekomstige uitdagingen omzetten naar kansen en verder gaan bouwen aan de groei van het aantal vestigingen in de provincie, zonder dat de kantoren hun identiteit verliezen. De kantoren van Beumer blijven namelijk, evenals Waltmann en De Hypotheekshop, als zelfstandige organisatie, onder hun bestaande naam opereren. “Onze relaties blijven dezelfde vertrouwde gezichten zien, onder de herkenbare vlaggen van De Beumer Groep”, vertelt Julius ter Haar.

Over Vivantus
Vivantus is in de makelaardij landelijk bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars, Thijssen Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 18 vestigingen van De Hypotheekshop en is er tevens een uitgebreide verzekeringstak.

Vivantus is de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. Met de uitbreiding bestaat de groep uit 35 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 19 hypotheekvestigingen en een verzekeringstak. Bij Vivantus vertalen ruim 300 medewerkers de nieuwste technieken en inzichten door tot een persoonlijke benadering op lokaal niveau.

Meer informatie op www.vivantus.nl

Over Beumer Makelaardij
Beumer is een van de grootste makelaarsorganisaties in de provincie Utrecht met 6 makelaarskantoren, een gespecialiseerd nieuwbouw team en een Hypotheekshop. De zakelijke markt wordt bediend vanuit Waltmann Bedrijfsmakelaars en Waltmann Taxaties. Binnen De Beumer Groep zijn 60 medewerkers actief.

Meer informatie op www.beumer.nl  en www.waltmann.nl

Vond je dit artikel nuttig?