Uitbreiding in 2020 voor de Vivantus Groep

De grootste makelaarsgroep van Nederland groeit verder. Vivantus opereert landelijk onder de labels Hoekstra en van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij en Brockhoff Makelaars. Per 1 januari 2020 voegt Petra De Kleermaeker Makelaardij uit Arnhem zich toe aan de groep.

In 2018 is Brockhoff Makelaars toegetreden en in 2019 zijn er drie nieuwe kantoren geopend in Almere Poort, Leiden en Tilburg Reeshof. Steven Lagerweij, Algemeen Directeur van HVE Groep: “We streven ernaar om de komende jaren verder te groeien en staan open voor nieuwe overnames.” De verwelkoming van Petra De Kleermaeker Makelaardij past binnen de groeiambities en betekent voor de HVE Groep een mooie start van 2020.

Samen sterker
Petra De Kleermaeker Makelaardij is al bijna 25 jaar een bekend begrip in Arnhem en omstreken. Petra De Kleermaeker levert een waardevolle bijdrage door haar jarenlange ervaring in de makelaardij en het opbouwen van een vertrouwde naam in Arnhem. Dit wordt nu versterkt met het vernieuwende en innovatieve karakter van de HVE Groep. Petra De Kleermaeker Makelaardij blijft opereren onder eigen vertrouwde naam en beeldmerk.

Over de Vivantus Groep
De Vivantus Groep is de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. Momenteel bestaat de Vivantus Groep uit 28 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 18 hypotheekvestigingen van De Hypotheekshop en een verzekeringstak. Door ruim 230 medewerkers worden de nieuwste technieken en inzichten, doorvertaald naar een persoonlijke benadering op lokaal niveau.

Vond je dit artikel nuttig?