Vivantus 16 keer bekroond met keurmerk ‘uitstekende makelaar’

Het nieuwe jaar 2019 is begonnen en dat betekent dat Wie Is De Beste Makelaar terugblikt op het afgelopen jaar.

Het was een bewogen jaar voor de woningmarkt. Voor kopers werd het moeilijker om hun droomhuis te bemachtigen met het dalende aanbod. Voor verkopers werd de aansluiting van verkopen naar een mooie nieuwe woning kopen een stuk lastiger. Wie Is De Beste Makelaar bekroonde 16 vestigingen van de Vivantus groep met het keurmerk uitstekende makelaar, een mooie afsluiting van 2018.

Elk jaar geeft Wie Is De Beste Makelaar een keurmerk aan de makelaars die een 8 of hoger scoren op gebied van klanttevredenheid. De Vivantus groep biedt iedereen ruimte om hun dienstverlening te beoordelen. Ook in 2018 hebben zowel kijkers als verkopers een beoordeling gegeven. Juist omdat de markt krapper aan het worden is en kijkers dus vaker teleurstellingen moeten verwerken, is de Vivantus groep trots op de 16 keurmerken voor uitstekende makelaar.

In totaal hebben 60 makelaars het keurmerk mogen ontvangen. De Vivantus groep ziet klanttevredenheid en transparantie als belangrijke speerpunten. Ook in 2019 zijn dit mooie doelen voor de groep. Vivantus groep bedankt iedereen voor het vertrouwen.

Vond je dit artikel nuttig?