Vivantus doet met Van Dorsten achtste overname in 4 jaar tijd

Vivantus heeft belang genomen in Van Dorsten Makelaars. Voor Vivantus een mooie strategische stap, want Van Dorsten is al 50 jaar een bekend begrip als full service makelaarskantoor met vestigingen in Meppel en Zwolle. Steven Lagerweij, Algemeen Directeur bij Vivantus: “Door de bundeling van krachten zal samengewerkt worden aan de verdere groei van onze organisatie. We geloven erin dat we elkaar optimaal zullen versterken, synergievoordelen kunnen behalen en klanten dus nóg beter kunnen helpen.”

Steven Lagerweij gaat enthousiast verder: “Het was een van onze doelstellingen om onze activiteiten uit te breiden in de regio Drenthe. Met Van Dorsten hebben we een partij gevonden die perfect aansluit bij onze visie om klanten totaal te ontzorgen. We zetten met de komst van Van Dorsten de trend voort van de laatste jaren, waarin we lokaal sterke makelaars overnamen, om voor klanten zichtbaar en bereikbaar te zijn”. Met de komst van Van Dorsten, heeft Vivantus in vier jaar tijd krachten gebundeld door maarliefst acht overnames.

Samen sterker
Vivantus is een innovatieve, vooruitstrevende organisatie waarbij kansen worden gezien en benut. Rob Arts, Commercieel directeur bij Vivantus, legt uit: “Samen sta je sterker, daar geloven we in. Vivantus staat echt voor innovatie en nu we onze krachten bundelen met Van Dorsten, kunnen we ook in deze regio onze klanten bedienen.”

Van Dorsten Makelaars is al 50 jaar een bekend begrip in Meppel en omgeving. “De samenwerking biedt duurzame strategische kansen voor zowel Van Dorsten als ook voor onze relaties en onze medewerkers”, aldus Joost Vente, directeur van Van Dorsten. Joost Vente levert een waardevolle bijdrage door zijn jarenlange ervaring in de makelaardij en het opbouwen van een vertrouwde naam in Drenthe. Dit wordt nu versterkt met het vernieuwende en innovatieve karakter van Vivantus. Van Dorsten blijft onder leiding van Joost opereren onder eigen vertrouwde naam en beeldmerk.

Over Vivantus
Vivantus is de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars, Thijssen Makelaardij, Beumer, Schuitema Hoekstra en Van Eck, Petra De Kleermaeker Makelaardij en Van Dorsten Makelaars. De groep bestaat uit 39 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 20 hypotheekvestigingen en een verzekeringstak. Bij Vivantus vertalen ruim 300 medewerkers de nieuwste technieken en inzichten door tot een persoonlijke benadering op lokaal niveau.

Meer informatie op vivantus.nl

Over Van Dorsten Makelaars
Van Dorsten is een full service makelaarskantoor dat in Meppel marktleider is in bestaande bouw én nieuwbouw. Met een tweede vestiging in Zwolle (Woonaccent Zwolle), ontzorgen ze ook daar klanten bij het realiseren van hun woondroom. Van Dorsten maakt onderdeel uit van nieuwbouwmakelaar De Woonfabriek in Zwolle. Ook is Van Dorsten actief met hypotheek- en verzekeringskantoor Van Dorsten Hypotheekadviseurs.

Meer informatie op vandorsten.nl, woonaccentzwolle.nl en vandorstenhypotheekadviseurs.nl.

 

Vond je dit artikel nuttig?