Vivantus levert (digitaal) maatwerk tijdens coronacrisis

Het coronavirus houdt de samenleving in zijn greep. Bij Vivantus houden we de berichtgeving nauwlettend in de gaten en volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM op. We beroepen op onze creativiteit en flexibiliteit om onze relaties te blijven helpen bij het bereiken van hun doel: het kopen of verkopen van hun (droom)huis.

De kantoren van Vivantus zijn bereikbaar. We hebben veel mogelijkheden om ons werk digitaal te doen en kunnen met online tools een hoop bereiken. We blijven positief, bekijken elke mogelijkheid om onze klanten te helpen en leveren (digitaal) maatwerk. Onze kantoren zijn van 8:00 tot 20:00 bereikbaar via de telefoon, mail, chat en WhatsApp (06-13184341).

Bezichtigingen en afspraken gaan gewoon door, hierbij houden we de richtlijnen van het RIVM aan. Blijf thuis bij (milde) gezondheidsklachten, schud geen handen en houd indien mogelijk 1,5 meter afstand. Bezichtigingen en waardebepalingen zijn ook op afstand mogelijk; we werken met Facebook Live, beeldbellen en Whatsapp. Zelfs de koopakte kan online ondertekend worden!

Het kan een goed moment zijn om je financiële situatie op een rij te zetten. Wellicht is het mogelijk om geld besparen door de hypotheek of verzekeringen over te sluiten. Onze adviseurs zijn altijd goed bereikbaar en kunnen onze relaties door middel van videobellen ook altijd van persoonlijk advies voorzien.

We hebben een speciale webpagina ingericht (klik hier) met actuele informatie omtrent onze dienstverlening en het coronavirus.

Samen staan we sterk om onze kwaliteit te waarborgen. Graag willen we nog alle cruciale beroepsgroepen een hart onder de riem steken, zoals zorgverlening, kinderopvang en hulpdiensten. We zijn jullie ontzettend dankbaar.

Vond je dit artikel nuttig?