Vivantus neemt Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis over

De grootste makelaarsgroep van Nederland groeit ook na dit bijzondere jaar verder. Vivantus – voorheen Hoekstra en Van Eck Groep – is in de makelaardij landelijk bekend met de labels Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars en Petra De Kleermaeker Makelaardij. Binnen de groep vallen ook 18 vestigingen van De Hypotheekshop en is er een uitgebreide verzekeringstak. Per 1 januari 2021 voegen Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis uit Zaandam zich toe aan de groep.

In 2019 zijn er binnen Vivantus drie nieuwe makelaarskantoren geopend in Almere Poort, Leiden en Tilburg Reeshof en in 2020 is Petra De Kleermaeker Makelaardij toegetreden tot de groep. Steven Lagerweij, Algemeen Directeur bij Vivantus: “Ik ben trots dat het lukt om ook in deze coronaperiode de groei van het bedrijf voort te zetten. Groeien is een van onze ambities en we blijven openstaan voor nieuwe overnames.”

Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis
Per 1 januari 2021 treden Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis toe tot de groep. Thijssen Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor dat opereert in de Zaanstreek en zich bezighoudt met aankoop, verkoop, taxatie en verhuur. Thijssen Makelaardij is in de regio een bekende naam op het gebied van nieuwbouw en verkoopbegeleiding bij het herbestemmen van bedrijfspanden. Thijssen Makelaardij is toegetreden om dankzij schaalvergroting stappen te maken op het gebied van innovaties, om zo klanten nog beter te kunnen helpen.

Zaans Hypotheek Huis is de vaste partner van Thijssen Makelaardij. Het bedrijf is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Met jarenlange ervaring in het adviseren en verzorgen van het financiële traject bij de (ver)koop van woningen, is ook Zaans Hypotheek Huis een logische toevoeging voor de groep. Thijssen Makelaardij en Zaans Hypotheek Huis blijven in de markt opereren onder hun eigen vertrouwde naam en team.

Samen nieuwe deuren openen
Vivantus is de meest verkopende makelaarsgroep van Nederland. Met de uitbreiding bestaat de groep uit 30 wonen-makelaarskantoren, 2 BOG-makelaarskantoren, een landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 19 hypotheekvestigingen (waarvan 18 van De Hypotheekshop) en een verzekeringstak. Bij Vivantus vertalen 250 medewerkers de nieuwste technieken en inzichten door tot een persoonlijke benadering op lokaal niveau.

Vond je dit artikel nuttig?