Team van nieuwbouwspecialisten

Het adviseren en verkopen van nieuwbouw is een vak. En als je dat vak uitmuntend wil beheersen, dan moet je je specialiseren. Het nieuwbouwteam bestaat alléén maar uit specialisten: van de administratieve medewerker tot de ontwikkeladviseurs en nieuwbouwmakelaars.

Het nieuwbouwteam stuurt de advisering en nieuwbouwverkoop aan in heel Nederland. We combineren de kracht van de lokale kennis met onze specifieke kennis van het nieuwbouwvak. En juist die combinatie zorgt dat we snel, onafhankelijk en vooral met open vizier je professioneel van dienst kunnen zijn.

“Wij werken als professionele partij met de volgende kernwaarden”

Samen

Samen is een belangrijk speerpunt om een nieuwbouwproject tot een succes te maken. Een goede ketensamenwerking met alle desbetreffende partijen. Daarin wordt er verzorgt voor een goede informatieoverdracht en wordt elke partij geïnspireerd en ondersteund op gebied van marketing, branding en placemaking welke essentieel zijn voor elk nieuwbouwproject.

Nieuwsgierig

Alleen door nieuwsgierig te zijn naar een project worden wij een ambassadeur. Door nieuwsgierig te zijn naar filosofie achter de ontwikkeling, de architectuur en het groenplan tot en met alle details van het bouwproces, de gebruikte materialen en installaties. Daarnaast zijn wij nieuwsgierig naar de (potentiele) klant. Juist door daar nieuwsgierig naar te zijn weten wij ze goed begeleiden in wensen, situatie en behoeftes. Ten slotte dienen we de marketing dusdanig in te richten dat de nieuwgierigheid voor het project gewekt wordt (wat al groot deels gelukt is) maar ook gevoed blijft.

Innovatief

Wat zijn de usp’s van het nieuwbouwproject? Door verschillende kanalen kan hier goed op ingespeeld worden. Een optimaal ingericht woningdossier met mobiele toegang dient voor deze doelgroep te worden ingericht. Daarnaast zullen we out of de box evenementen ten behoeve van branding en placemaking moeten bedenken, organiseren en bemannen. Eventueel een app? Wij denken graag met u mee!

Professioneel

Voor de hand liggend, maar essentieel in onze dienstverlening naar jullie als opdrachtgever en de kopers, die met de verhuizing naar een projectproject een waarschijnlijk once in a live time beslissing gaat nemen. Onze voorkomendheid, bereikbaarheid, dossierkennis, klantkennis, procesbewaking en bereidheid tot enthousiaste dienstverlening is essentieel en staat hoog in ons vaandel.

Persoonlijk

De kopers van een nieuwbouwproject maken een zeer bewuste, spannende keuze waarin zij behoefte hebben zo veel mogelijk ontzorgd te worden om deze reis zo optimaal mogelijk te beleven. Naast digitale dossiers, mail, whatsapp en ander moderne communicatiemiddelen is en blijft persoonlijke begeleiding essentieel. Wij zullen in het proces hun primaire aanspreekpunt zijn, degene waarop ze terugvallen bij vragen, keuze hulp of onbegrip in procesmatige zaken. Niet omdat wij dat per se willen, maar, dat leert onze ervaring, omdat kopers dat ook van ons verwachten.

Wij zijn aangesloten bij